Σμαραγδής: Θα κινηθώ νομικά για τις κακές κριτικές που δέχτηκε ο «Καζαντζάκης» - iefimerida.gr

Σμαραγδής: Θα κινηθώ νομικά για τις κακές κριτικές που δέχτηκε ο «Καζαντζάκης»

Στιγμιότυπο απο την προβολή της ταινίας στα Χανιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όταν βγήκε το πρώτο τρέιλερ ακουγόταν η φράση του Καζαντζάκη που υπάρχει και στην ταινία, που λέει ‘χαίρομαι που είμαι άνθρωπος και Έλληνας’, αυτό τους ενόχλησε».

Αυτο αναφέρει ο Γιάννης Σμαραγδής, αναφορικά με τις κριτικές που δέχτηκε στην τελευταία του ταινία.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον ορισμένων κριτικών που έγραψαν αρνητικά σχόλια για την ταινία «Καζαντζάκης». Κριτικοί οι οποίοι, όπως είπε, είναι ομάδα και τον χτυπάνε συντονισμένα και καθοδηγούνται από ένα σύστημα.

«Ήταν συντονισμένο όλο αυτό να με ‘χτυπήσουν’ και μέσα σε αυτό προστέθηκαν και πράγματα προσωπικά, δηλαδή προσωπικές αισθητικές, που εγώ δεν τις ακολουθώ. Με βρίζουν, ένας μάλιστα έγραψε ότι ‘εκτέλεσε ο Σμαραγδής τον Καζαντζάκη’ και μας είπε και νάνους.
Αυτά όλα θα πάνε στα δικαστήρια, θα κινηθώ νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί οι κριτικοί καθοδηγούνται από ένα σύστημα. Θα πάω στη Δικαιοσύνη γιατί δεν επιτρέπεται άνθρωποι που με κάποιο τρόπο έχουν σχέση με το δημόσιο χρήμα να στρέφονται ενάντια στο πολιτιστικά προϊόντα της χώρας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Αυτοί οι οποίοι μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία είναι σαν να μιλάνε για άλλη ταινία. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πριν μπουν μέσα, αυτή η ομάδα, είναι ομάδα, είπαν ‘μπαίνουμε τώρα να λιώσουμε τον Σμαραγδή’. Να με λιώσουν είναι λίγο δύσκολο» κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ