Στη μάχη του Europa League Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος - Τα τελευταία νέα - iefimerida.gr

Στη μάχη του Europa League Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος - Τα τελευταία νέα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League η σκυτάλη περνάει στο Europa League και τις μονομαχίες των τριών εκπροσώπων μας. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ρίχνονται στη μάχη με διαφορετικές πιθανότητες πρόκρισης ο καθένας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται μια... παλιά γνώριμη. Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθεί η Γκαμπάλα, σε μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 21:30

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:30, στο Κίεβο της Ουκρανίας ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, μια ομάδα, η οποία μετράει λίγα χρόνια ζωής ωστόσο το «άγνωστο» είναι αυτό που οφείλει να προσέξει η ομάδα του Αλεξάντρ Στανόγεβιτς.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Πανιώνιος, ο οποίος φιλοξενείται από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους δύο Ιρανούς του συλλόγου, Μασούντ και Χατζησαφί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ