Europa League: Κόντρα στο άγνωστο και την Ολιμπίκ Ντόνετσκ ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Europa League: Κόντρα στο άγνωστο και την Ολιμπίκ Ντόνετσκ ο ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ουκρανία δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αντιμετωπίζοντας την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (19:30, Cosmote Sport 2), στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το φετινό ταξίδι του ΠΑΟΚ ξεκινά από το Κίεβο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια «σταχτοπούτα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ, μια ομάδα, η οποία ιδρύθηκε μέσα στον αιώνα που διανύουμε, θα τεθεί αντίπαλος της ομάδας του Αλεξάντρ Στανόγεβιτς, ο οποίος ευελπιστεί σε μια νίκη, με την οποία θα «αγοράσει» χρόνο και ηρεμία ενόψει της συνέχειας.

Το παζλ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα και το τελευταίο που θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας και την πίεση της πρόκρισης στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Οσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας, ο Στανόγεβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 έχοντας τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λεβέκ στην άμυνα.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Κάμπος, στα αριστερά ο Μακ και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ολιμπικ ντονετσκ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ