Νέα δημοσκόπηση: 18 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ -33% έναντι 15% - iefimerida.gr

Νέα δημοσκόπηση: 18 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ -33% έναντι 15%

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα 18 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει και νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ) που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ αυξάνει την επιρροή της κατά 0,5% και συγκεντρώνει 33% εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χάνει 1,5 ποσοστιαία μονάδα και από το 16,5% φατάνει στο 15%.

Τρίτο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος το οποίο διατηρεί το ποσοστό του στο 7,5%. Η Χ.Α συγκεντρώνει 7% (από 7,5%) και η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6% (από 5,5%).

Εκτός κοινοβουλίου σύμφωνα με την δημοσκόπηση, φαίνεται πως μένουν η Ένωση Κεντρώων με 2,5%, το Ποτάμι με 2%, οι ΑΝΕΛ με 2%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,5%, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 1%.

Νέα δημοσκόπηση: 18 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ -33% έναντι 15% | iefimerida.gr 0

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά και στην παράσταση νίκης, συγκεντρώνοντας 69,5% με τον ΣΥΡΙΖΑ να έπεται με 10,5%.

Νέα δημοσκόπηση: 18 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ -33% έναντι 15% | iefimerida.gr 1

Η δημοσκόπηση έλαβε χώρα το διάστημα 21-23 Ιουνίου, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους και την συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δις ευρώ.

Δείτε την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε μορφή PDF

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ