Συνεχίζεται η κόντρα Μαντσίνι-Ρούνεϊ - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κόντρα Μαντσίνι-Ρούνεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν περάσει εννιά ημέρες από τον αγώνα Κυπέλλου της Μάντσεστερ Σίτι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο Γουέιν Ρούνεϊ συνεχίζουν την κόντρα τους για την κόκκινη κάρτα του Βινσέντ Κομπανί.

Ο Άγγλος επιθετικός μέσω του twitter αναρωτήθηκε αν ο προπονητής των «πολιτών» ζητά από τον διαιτητή να δείξει την κόκκινη κάρτα για το χέρι του Μέινορ Φιγκερόα στον αγώνα της Γουίγκαν με την Σίτι. «Ζητούσε ο Μαντσίνι κόκκινη κάρτα;», ήταν η απορία του άσου των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ιταλός τεχνικός δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Ρούνεϊ και σε σχετική ερώτηση για την διαμαρτυρία του στον διαιτητή της αναμέτρησης για το χέρι του Φιγκερόα, είπε: «Το έκανα, επειδή ο Γουέιν Ρούνεϊ το είχε κάνει. Όταν είσαι κοντά στον διαιτητή, μπορείς να ασκήσεις πάνω του μεγαλύτερη επιρροή. Είμαι στον πάγκο και ο διαιτητής δεν μπορεί να με δει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ