Κόντρα Μαντσίνι-Ρούνεϊ για την κόκκινη κάρτα στον Κομπανί - iefimerida.gr

Κόντρα Μαντσίνι-Ρούνεϊ για την κόκκινη κάρτα στον Κομπανί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόκκινη κάρτα του Βινσέντ Κομπανί στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 για το Κύπελλο Αγγλίας έχει πυροδοτήσει κόντρα ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο προπονητής των «πολιτών» θεωρεί πως ο Ρούνεϊ επηρέασε με τις φωνές του τον Κρις Φόι να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Βέλγο αμυντικό. Ο Ιταλός τεχνικός ερωτώμενος για το περιστατικό δήλωσε: «Ναι, ο Ρούνεϊ ευθύνεται! Ήταν ακριβώς δίπλα στον διαιτητή! Είμαι 300% σίγουρος ότι δεν ήταν κόκκινη κάρτα! Ο Ρούνεϊ του έλεγε συνεχώς να βγάλει την κάρτα από το τσεπάκι του και το έκανε».

Η απάντηση του Άγγλου επιθετικού δεν άργησε να έρθει, καθώς μέσω του προφίλ του στο twitter έγραψε πως ο ίδιος δεν είναι διαιτητής για να αποφασίζει. «Είναι αστείο που κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται πως εγώ απέβαλα τον Κομπανί. Δεν είμαι διαιτητής και δεν έδωσα εγώ την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ξεκάθαρα ήταν κόκκινη κάρτα. Τάκλιν με τα δύο πόδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ