Βέττας (ΣΥΡΙΖA): Αν ξέρει κάτι ο Κουρουμπλής για την Αttica Bank, να μας το πει - iefimerida.gr

Βέττας (ΣΥΡΙΖA): Αν ξέρει κάτι ο Κουρουμπλής για την Αttica Bank, να μας το πει

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις χθεσινές δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στάθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/9) ο Δημήτρης Βέττας.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε χθες ότι «βεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί, που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το πόθεν έσχες του».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις φαίνεται ότι προκάλεσαν «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει στην τηλεόραση της ΕΡΤ: «Αν ο κ Κουρουμπλής ξέρει κάτι ας μάς το πει... δεν το λέω για να τον μαλώσω, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

«Δημιουργούμε», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ένα πολιτικό κλίμα που δεν αποδεικνύεται τίποτα και σιχαίνεται ο κόσμος να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός».

«Η Πολιτεία αναλαμβάνει την ευθύνη της στο θέμα του διαγωνισμού (για τα κανάλια). Όταν έρθει η ώρα της πρώτης δόσης, να δούμε ποιος πραγματικά θέλει κανάλι» πρόσθεσε ο κ. Βέττας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ