«Βόμβα» Κουρουμπλή: Αυτοί που ανακήρυξαν τον Καλογρίτσα υπερθεματιστή έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες - iefimerida.gr

«Βόμβα» Κουρουμπλή: Αυτοί που ανακήρυξαν τον Καλογρίτσα υπερθεματιστή έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι ανακήρυξαν καναλάρχη τον Καλογρίτσα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αν αποδειχθεί προβληματικό το Πόθεν Εσχες του, παραδέχτηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Βήματος», τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, για τον κ. Καλογρίτσα, θα πληρώσει τα τρία εκατομμύρια της εγγυητικής, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι».

Και πρόσθεσε πως «βεβαίως θα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αυτοί που ανακήρυξαν τον κ. Καλογρίτσα υπερθεματιστή, αν αποδειχθεί προβληματικό το Πόθεν Έσχες του».

Όσον αφορά τον κ. Στουρνάρα, τον κάλεσε να καταθέσει όλα τα στοιχεία, για το τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ