Στο Αυτόφωρο σήμερα οι άνθρωποι του Λαυρεντιάδη, για την «Γερολυμάτος» - iefimerida.gr

Στο Αυτόφωρο σήμερα οι άνθρωποι του Λαυρεντιάδη, για την «Γερολυμάτος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αυτόφωρο μεταφέρεται σήμερα η υπόθεση της Γερολυμάτος Cosmetics καθώς εκεί δικάζονται σήμερα οι φερόμενοι νέοι ιδιοκτήτες – εκπρόσωποι της εταιρείας που όμως σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και την Τράπεζα της Ελλάδος είναι απολύτως συνδεδεμένοι με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Οπως αποκάλυψε χθες το iefimerida.gr οι κύριοι Φρανς Σεκούλα, Κώστας Χρηστίδης και Γ. Κανελλόπουλος συνελήφθησαν χθες από την αστυνομία στις αποθήκες της εταιρείας στο Κρυονέρι μετά από καταγγελία των 337 εργαζόμενων οι οποίοι στη συνέχεια κατέθεσαν σε βάρος τους ομαδική μήνυση για μη καταβολή δεδουλευμένων.

Η Γερολυμάτος Cosmetics φέρεται ότι αρχικά είχε πουληθεί από τον κ. Λαυρεντιάδη στον κ. Κωνσταντίνο Μπαλλή ο οποίος για το σκοπό αυτό έλαβε δάνειο 72,7 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη.

Μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τα δάνεια μαϊμού συνολικού ύψους 701 εκατομμυρίων πάντα από την ίδια τράπεζα με τα οποία χρηματοδοτήθηκαν οι πωλήσεις, προς τρίτους, συνολικά 8 θυγατρικών εταιρειών της Alapis του κ. Λαυρεντιάδη τότε ο επίσης κατηγορούμενος κ. Μπαλλής εξαφανίστηκε από το προσκήνιο και εμφανίστηκε ως νέος ιδιοκτήτης Mideas Holdings Limited. Η εταιρεία αυτή σύμφωνα με την Proton Bank που ζητάει πίσω τα χρήματα είναι αγνώστων λοιπώ στοιχείων και στην Ελλάδα σύμφωνα με τα email που εστάλησαν στους εργαζόμενους εκπροσωπείται από τους κυρίους Σεκούλα και Χρηστίδη.

Οταν λοιπόν χθες πήγαν στις εγκαταστάσεις προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους ότι πλέον θα εργάζονται και θα πληρώνονται μόλις μία ημέρα την εβδομάδα και να τους ζητήσουν να επιτρέψουν να απομακρυνθούν από αυτές στοκαρισμένα εμπορεύματα προς άγνωστη κατεύθυνση και με άγνωστο παραλήπτη εκείνοι αντέδρασαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν το φόβο ότι η εταιρεία βαίνει ολοταχώς προς την πτώχευση και ότι η «φυγή» των εμπορευμάτων από τις αποθήκες σχετίζεται με αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ