Μυστηριώδες τηλεφώνημα μεταξύ Μαξίμου και Συγγρού για μια απάντηση - iefimerida.gr

Μυστηριώδες τηλεφώνημα μεταξύ Μαξίμου και Συγγρού για μια απάντηση

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τηλεφωνική συνομιλία αποτελεί το δεύτερο γύρο της χθεσινής συνάντησης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαρά. Διαβάστε εδώ τι πρότεινε ο πρωθυπουργός στον Αντώνη Σαμαρά και ποια ήταν η σκληρή απάντηση του.

Αντικείμενο της επαφής τους ήταν μια απάντηση που ανέμενε ο πρωθυπουργός σε μια πρόταση που του έκανε. Κανείς δε γνώριζε μέχρι σήμερα το πρώι το ακριβές περιεχόμενο, ωστό εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να τον συνοδεύσει τη Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια της Ελλάδας για το κλείδωμα της 6ης δόσης.

Από την άλλη πλευρά όμως πηγές από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού διέψευδαν κατηγορηματικά το ότι ο πρωθυπουργός έκανε την οποιαδήποτε πρόταση στον κ. Σαμαρά, άρα και το ότι αναμένει απάντηση. Εκτός κι αν το ξέχασε χθες και επανέλθει σήμερα, συμπλήρωναν με νόημα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ