Ο πρωθυπουργός ξεκινά κύκλο επαφών με τους αρχηγούς - iefimerida.gr

Ο πρωθυπουργός ξεκινά κύκλο επαφών με τους αρχηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αρχής γενομένης από τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο θα συναντηθεί αύριο το απόγευμα στις 7, όπως ανακοινώθηκε σήμερα λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Παπούλια διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το Προεδρικό μέγαρο λίγο μετά τις 14.00.

Ο κ. Παπανδρέου τόσο στο εθιμοτυπικό on camera διάλογό του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και στην ολιγόλογη δήλωσή του κατά την έξοδο έκανε λόγο για «υπευθυνότητα» στέλοντας έτσι το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το τι θα συζητήσει με τους άλλους αρχηγούς. Ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι ο πρωθυπουργός θα προτείνει αύριο συγκυβέρνηση στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι δεν περισσεύει κανείς στη μάχη που δίνει η χώρα και ότι το χρέος όλων είναι να παρουσιαστούμε ενωμένοι ενόψει της κρίσιμης συνόδου κορυφής την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για την 6η δόση του δανείου, αλλά κυρίως για το κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ