«Τα σκουπίδια πάνε στον ΧΥΤΑ της Φυλής όχι σε παράνομες χωματερές» - iefimerida.gr

«Τα σκουπίδια πάνε στον ΧΥΤΑ της Φυλής όχι σε παράνομες χωματερές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέψευσε κατηγορηματικά η Περιφέρεια Αττικής τις βαρύτατες κατηγορίες που εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, ότι τα φορτηγά των ιδιωτικών εταιρειών μεταφέρουν τα απορρίμματα στο Ελληνικό και στο γήπεδο του Μπάντμιντον στην περιοχή Γουδή, και ότι έχουν ανοίξει οι παράνομες χωματερές της Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το ΚΤΕΟ Ελληνικού αποτέλεσε σημείο συνάντησης και μεταφόρτωσης του οχήματος που συμμετείχε στην αποκομιδή. Το εν λόγω όχημα δέχθηκε επίθεση από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με αποτέλεσμα να παραμείνει εγκλωβισμένο μέσα στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ Ελληνικού μέχρι και πριν από λίγη ώρα.

Να σημειωθεί ότι έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συστάσεις στους εκπροσώπους των ιδιωτικών εταιρειών να μην απαντούν σε οποιαδήποτε προκλητική εις βάρος τους ενέργεια και ότι τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά έχουν ως τελικό προορισμό το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής.

Η Περιφέρεια Αττικής διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε φημολογία για εναπόθεση απορριμμάτων σε παράνομη χωματερή».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος σε συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί, μετά το άνοιγμα του ΧΥΤΑ Φυλής, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιτρέπει στα φορτηγά των ιδιωτικών εταιρειών να εναποθέτουν τα απορρίμματα στο Ελληνικό και στο γήπεδο του Μπάντμιντον ενώ μίλησε και για καταγγελίες ότι έχουν ανοίξει τις παράνομες χωματερές της Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ