Η Mercedes πρόδωσε τους αδίστακτους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Η Mercedes πρόδωσε τους αδίστακτους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ

αυτοκίνητο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στους ληστές – βιαστές με τα καλάσνικοφ που είχαν τρομοκρατήσει τους κατοίκους των νοτιοανατολικών προαστίων. Οι Αλβανοί κακοποιοί που στις 27 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στη Γλυφάδα, κακοποίησαν μια γυναίκα και έφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, έχουν όπως όλα δείχνουν στο βιογραφικό τους και άλλες δέκα παρόμοιες επιθέσεις.

Το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν αυτό που πρόδωσε τελικά τη συμμορία. Οι δύο από τους κακοποιούς κυκλοφορούσαν χθες με το αυτοκίνητο, έχοντας παρέα μια 16χρονη κοπέλα. Όταν οι αστυνομικοί τους εντόπισαν, περιπολικά κύκλωσαν τη Μερσεντές και οι άντρες της αστυνομίας αιφνιδίασαν τους αλλοδαπούς. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκε στο ντουλαπάκι ένα εννιάρι πιστόλι γεμάτο και οπλισμένο, με τη σφαίρα στη θαλάμη.

Το τρίτο μέλος της συμμορίας συνελήφθη σε σχολείο στο Νέο Κόσμο, όπου είχε κρυφτεί για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Οι τρεις κακοποιοί πάντως προς το παρόν δεν λένε το παραμικρό στους αστυνομικούς, ωστόσο οι αστυνομικοί της ασφάλειας «δένουν» όλα τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, ώστε να ασκήσουν τους διώξεις. Παράλληλα ερευνάται αν η νεαρή κοπέλα που ήταν μαζί με τους δύο δράστες στο κλεμμένο αυτοκίνητο είχε ρολό στη συμμορία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ