Επιασαν τους ληστές-βιαστές με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Επιασαν τους ληστές-βιαστές με τα καλάσνικοφ

Προσαγωγές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις αλλοδαποί έχουν προσαχθεί μετά απο συντονισμένες έρευνες της Ασφάλειας, σε Μεσόγεια και Αθήνα, στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Θεωρούνται ύποπτοι για τις ένοπλες ληστείες σε σπίτια αλλα και για βιασμούς που έχουν γίνει πρόσφατα στην Αττική.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τη συμμορία με τα καλάσνικοφ, που εκτός απο τις εισβολές σε σπίτια, ενέχονται και σε κακοποιήσεις γυναικών.

Στην εκδοχή αυτή οδηγούνται από τα στοιχεία της έρευνας, αλλά και ένα καλάσνικοφ, που σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο σπίτι του ενός. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν αποδείξεις σχετικά με την παραπάνω εκτίμηση και όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα γίνουν ανακοινώσεις απο την Ασφάλεια Αττικής. Οι προσαγωγές έγιναν μετά απο απο μία ακόμα επίθεση χτες τα ξημερώματα καθώς και την κακοποίηση γυναίκας στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης στο Κορωπί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές, το οποίο φέρονται ότι είχαν εγκαταλείψει εκεί οι προσαχθέντες.

Το αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί από το σπίτι αλλοδαπής διπλωματικής υπαλλήλου στη Γλυφάδα, η οποία είχε πέσει θύμα ληστείας και κακοποίησης από τους ληστές. Μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών με μία σφαίρα στη θαλάμη και άλλες επτά στο γεμιστήρα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ