Αμάντα Νοξ: Από κατηγορούμενη για φόνο... εκατομμυριούχος σε μια νύχτα! - iefimerida.gr

Αμάντα Νοξ: Από κατηγορούμενη για φόνο... εκατομμυριούχος σε μια νύχτα!

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρενίτιδα επικρατεί στα media των ΗΠΑ καθώς όλοι θέλουν μία αποκλειστική συνέντευξη της «Foxy Knoxy», δηλαδή της αμερικανίδας κατηγορούμενης για φόνο Αμάντα Νοξ που αθωώθηκε από δικαστήριο της Ιταλίας.
Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα η 24χρονη Αμάντα έχει δεχτεί προτάσεις ακόμα και ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων από αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι για να δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.
Μεταξύ των καναλιών που διεκδικούν μετά μανίας μία συνέντευξη της Αμάντα είναι τα ABC, CNN, CBS, NBC.
Αξίζει να αναφερθεί πως και το Hollywood ετοιμάζει νέα ταινία με την πολύκροτη υπόθεση και αναζητά την πρωταγωνίστρια ενώ ήδη έχει γυριστεί μια βρετανική ταινία με θέμα τη δίκη της Αμάντα. Μάλιστα στη Μεγάλη Βρετανία βάζουν στοιχήματα για το ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί, με την Έμα Γουάτσον του Χάρι Πότερ να εμφανίζεται ως φαβορί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ