Ελληνοπούλα η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης - iefimerida.gr

Ελληνοπούλα η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνικής καταγωγής Σταματίνα Ελίζαμπεθ Φέι, γνωστή ως Τίνα Φέι, είναι πρώτη στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης, μαζί με τη Λατίνα Εύα Λονγκόρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Τα έσοδα της 41χρονης σταρ άγγιξαν από το διάστημα Μάιος 2010 – Μάιος 2011 τα 13 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στη σειρά «30 Rock», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Τίνα, η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες κωμικούς της Αμερικής, έχει κερδίσει συνολικά 7 βραβεία ΕΜΜΥ για τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες σειρές, όπως το «30 Rock» και το «Saturday night live».

Η Τίνα, που παντρεύτηκε σε Ορθόδοξη εκκλησία το 2001 και έχει δύο κόρες, τη Ζηνοβία και την Αθηνά, κατοικεί στη Νέα Υόρκη. Έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Vanity FAIR, ενώ το περιοδικό MAXIM την κατέταξε το 2002 στην 80η θέση των 100 πιο σέξι Αμερικανίδων. Την ίδια χρονιά ήταν 33η στη λίστα της εφημερίδας New York Post με τις 50 ισχυρότερες γυναίκες των ΗΠΑ, ενώ το όνομά της έχει φιγουράρει ουκ ολίγες φορές στις λίστες των περιοδικών ΤΙΜΕ και People ως μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ