Ποιά βγάζει τα περισσότερα λεφτά στην χολιγουντιανή τηλεόραση; - iefimerida.gr

Ποιά βγάζει τα περισσότερα λεφτά στην χολιγουντιανή τηλεόραση;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Forbes ανακοίνωσε την φετινή του λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικές σειρές του Hollywood και μπορεί οι Νοικοκυρές σε Απόγνωση να πρωτοστατούν όμως την απόλυτη πρωτιά κλέβουν η Tina Fay και η Eva Longoria.

Πρώτη λοιπόν στη λίστα είναι η Tina Fay η πρωταγωνίστρια του 30 Rock (πότε επιτέλους θα δούμε αυτή τη σειρά στην ελληνική τηλεόραση;) η οποία μοιράζεται την πρώτη θέση με την εκρηκτική και σέξι λατίνα Eva Longoria από τις Νοικοκυρές σε Απόγνωση. Καθεμιά τους πήρε 13 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο για να συμμετάσχουν στις σειρές τους.
Στην πρώτη δεκάδα βρίσκουμε και όλες τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριες της Longoria στο Νοικοκυρές σε Απόγνωση, αλλά και την Courtney Cox, καθώς και πολλές πρωταγωνίστριες από σειρές που προβάλλονται και στην Ελλάδα όπως το Grey's Anatomy, Νόμος και Τάξη, CSI κ.ά.
Δείτε όλη την λίστα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ