Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του πατέρα της - iefimerida.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι του πατέρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Αννυς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δείγματα που είχαν πάρει από το σπίτι του πατέρα της μικρής φέρει ίχνη αίματος.

Το εύρημα αυτό ανοίγει νέους δρόμους στην υπόθεση εξαφάνισης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στο παιδί να έχει συμβεί και το χειρότερο.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ποσότητα αίματος που βρέθηκε στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα είναι τόσο μικρή που θα μπορούσε να προέρχεται και από κάποιο αβλαβές ατύχημα.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα που ο Βούλγαρος φιλοξενούσε στο σπίτι του την μικρή Αννυ, καθώς η μητέρα της έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό, έμενε μαζί του στο σπίτι ένας ομοεθνής του.

Αυτό το στοιχείο ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά αποκαλύψεων που γίνονται μέρα με τη μέρα από την εξαφάνιση της μικρής (τα ίχνη της χάθηκαν στις 21 Απριλίου) και συνεχώς ανατρέπουν τα προηγούμενα δεδομένα. Αποκαλύψεις που γίνονται καθώς, όπως αποδεικνύεται, οι γονείς της μικρής έλεγαν ψέματα για διάφορα θέματα.

NΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεκρή η μικρή Αννυ -Την δολοφόνησε ο πατέρα της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικρή Αννυ εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ