Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Την σκότωσε ο πατέρας της - iefimerida.gr

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Την σκότωσε ο πατέρας της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς, αφού πριν από λίγο συνελήφθη ο πατέρας της τετράχρονης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 26χρονος Σάββας είναι εκείνος που δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του. Μάλιστα, λίγο μετά τη σύλληψή του ο 27χρονος ομολόγησε το φόνο δίνοντας και λεπτομέρειες του εγκλήματος, που προκαλούν φρίκη.

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση φίλου του πατέρα της μικρής από τη Βουλγαρία, που έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και με τον οποίο συναντήθηκαν ο Σάββας και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στη γειτονική χώρα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στο 4χρονο κορίτσι. Οπως είπε χαρακτηριστικά στις αρχές: «Τους ρώτησα για το παιδί και μου είπαν ότι μάλλον έχει πεθάνει». Την επομένη της επίσκεψής τους στη Βουλγαρία (στις 24 Απριλίου), καθώς επέστρεψαν στην Ελλάδα, οι γονείς της μικρής Αννυς, δήλωσαν την εξαφάνιση της μικρής στη ΓΑΔΑ.

Η κατάθεση ελήφθη την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν κλιμάκιο της ΕΛΑΣ ταξίδεψε στη Βουλγαρία. Σήμερα ο συγκεκριμένος άνδρας ήρθε συνοδεία αστυνομικών στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει ο ίδιος στον Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σχετικά με κάποια ευρήματα από την εξερεύνηση του διαμερίσματος. Σε ένα από τα δείγματα που ελήφθησαν από το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Ενα από τα στοιχεία που επίσης κίνησαν τις υποψίες των Αρχών από την αρχή ήταν καταρχάς οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν κατά τις αρχικές τους καταθέσεις οι γονείς της μικρής και κατά δεύτερον κάτι που είπε ο πατέρας της μικρής κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;».

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Δείτα τα tweets της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση:

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Την σκότωσε ο πατέρας της | iefimerida.gr 0
Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς -Την σκότωσε ο πατέρας της | iefimerida.gr 1

Αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικρή Αννυ εξαφάνιση μικρής Αννυς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ