Μαξίμου: Μας καλύπτουν οι εξηγήσεις που έδωσε ο Κατρούγκαλος - iefimerida.gr

Μαξίμου: Μας καλύπτουν οι εξηγήσεις που έδωσε ο Κατρούγκαλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε απολύτως καλυμμένοι από τα όσα είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε», τονίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

«Η βιασύνη κάποιων να βγάλουν ανακοινώσεις τους εκθέτει. Είμαστε απολύτως καλυμμένοι από τα όσα είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος», αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής με αφορμή δημοσίευμα του Βήματος στο οποίο αναφέρεται ότι κ. Κατρούγκαλος υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο με προμήθεια 12% (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

«ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνουν τώρα να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλου μετά τις δηλώσεις του τελευταίου. Όσο για τον υπουργό των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, λογικό είναι να έχει πρόβλημα καθώς έχασε τη «δουλειά του».Καλά θα κάνουν όλοι να θυμούνται ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια», όπως λέει και ο λαός», συμπλήρωναν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε καλέσει στο τηλέφωνο τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας του εξηγήσεις για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος «φωτιά» με τον κ. Κατρούγκαλο να του απαντά, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είναι πλαστό (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Μάλιστα για το λόγο αυτό ο κ. Κατρούγκαλος παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη τύπου (διαβάστε τι εξηγήσεις έδωσε πατώντας ΕΔΩ).

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που είδε το φως το δημοσίευμα «φωτιά» τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξέδωσαν ανακοινώσεις ζητώντας την αποπομπή ή παραίτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ