Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κατρούγκαλο και του ζήτησε εξηγήσεις για την καταγγελία «φωτιά» - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κατρούγκαλο και του ζήτησε εξηγήσεις για την καταγγελία «φωτιά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο για τα όσα υποστηρίζονται σε δημοσίευμα φωτιά που φέρει τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο με προμήθεια 12%.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Γιώργο Κατρούγκαλο και του ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εν λόγω δημοσιεύματος του Βήματος. Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σύμφωνα με πληροφορίες του απάντησε πως είναι πλαστό. Κύκλοι της κυβέρνησης, πάντως, αναφέρουν ότι οι εξηγήσεις του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κρίνονται επαρκείς και δεν τίθεται θέμα αποπομπής του από την κυβέρνηση.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κατρούγκαλος για το εν λόγω θέμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 7 το απόγευμα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ