ΔΕΗ: «Εμείς θα κόψουμε το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν» - iefimerida.gr

ΔΕΗ: «Εμείς θα κόψουμε το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις αρχές Οκτωβρίου θα αρχίσει η ΔΕΗ να αποστέλλει τις «λυπητερές» προς τους άτυχους καταναλωτές, όπου θα έχει συμπεριλάβει και την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων για το 2011, όπως διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΔΕΗ, μιλώντας στο «Βήμα 99.5», δήλωσε ότι σε όσους καταναλωτές δεν πληρώσουν εμπρόθεσμα το φουσκωμένο λογαριασμό θα γίνει άμεσα διακοπή ρεύματος. Όπως είπε χαρακτηριστικά: ««Εμείς θα εφαρμόσουμε το νόμο. Δεν θα κάνουμε παραβάσεις». Η μόνη εξαίρεση από την διακοπή ηλεκτροδότησης θα γίνει για ειδικές κατηγορίες καταναλωτών, όπως ανάπηροι και άνεργοι. Υπενθυμίζεται ότι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έχουν δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσουν την κυβερνητική απόφαση για διακοπή ρεύματος, δήλωση την οποία ο κ. Ζερβός δεν σχολίασε.

Όσον αφορά την αναμενόμενη ραγδαία αύξηση των ανεξόφλητων λογαριασμών, ο κ.Ζερβός είπε ότι «προφανώς θα αυξηθούν οι επισφάλειες», σημειώνοντας πάντως ότι ήδη οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί από οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές φτάνουν τα 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνο το ελληνικό δημόσιο χρωστάει στη ΔΕΗ 140 εκατομμύρια ευρώ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ