Βούλτεψη για Τσίπρα: Αγωνία, αμηχανία και φόβος για τις εσωκομματικές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Βούλτεψη για Τσίπρα: Αγωνία, αμηχανία και φόβος για τις εσωκομματικές διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε "διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους"» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σε σχόλιό της επί της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα στο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Άρον-άρον απέσυρε την... "απόσυρση" χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι "μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ". Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;» σημείωσε η κ. Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για «μεγάλη αγωνία» του κ. Τσίπρα «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και... επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και κατέληξε: «Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ