Ο μυστηριώδης, σκληρός συνεργός του Μαζιώτη: Δεν δίνει ούτε όνομα -Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο - iefimerida.gr

Ο μυστηριώδης, σκληρός συνεργός του Μαζιώτη: Δεν δίνει ούτε όνομα -Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και άλλα κακουργήματα ασκήθηκε στον 30χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στον Βύρωνα, αμέσως μετά την απολογία του στον εισαγγελέα Εφετών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ, δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της ταυτότητας του ούτε στον εισαγγελέα και οι Αρχές αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του προκειμένου να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 30χρονος δεν μιλάει, προκειμένου να δώσει χρόνο στους συνεργούς του να εξαφανίσουν στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή την Κυριακή.

Επεισοδιακή η σύλληψη του 30χρονου

Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, ο 30χρονος εμφανίστηκε στον Βύρωνα και μιλώντας σε ιδιοκτήτη καφενείου απέναντι από το γκαράζ, του είπε ότι έχει φέρει τα κλειδιά. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου τον ρώτησε «ποια κλειδιά» και ο άνδρας του απάντησε «έχω φέρει τα κλειδιά από το απέναντι γκαράζ».

Εκείνη την ώρα, εντός του καφενείου υπήρχαν δύο άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και παρήσταναν τους θαμώνες. Αμέσως μόλις ο 30χρονος είπε πως έχει φέρει τα κλειδιά από το γκαράζ, οι δύο άνδρες όρμηξαν επάνω του και τον συνέλαβαν. Εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά, όμως οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο συλληφθείς είναι πρωτοεμφανιζόμενος στον χώρο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ