Γνωστός φαρσέρ ξαναχτυπάει: «Ρίχνει» γυναίκα με τη βοήθεια μίας Lamborghini, που όμως ανήκει σε γιαγιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Γνωστός φαρσέρ ξαναχτυπάει: «Ρίχνει» γυναίκα με τη βοήθεια μίας Lamborghini, που όμως ανήκει σε γιαγιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Vitaly Zdorovetskiy είναι κωμικός και έχει γίνει ευρέως γνωστός για τις φάρσες που συνηθίζει να κάνει σε ανυποψίαστες κοπέλες.

Στο τελευταίο του βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Vitaly είναι καθισμένος στο παρμπρίζ μίας Lamborghini Gallardo, η οποία υποτίθεται πως του ανήκει, και με τέχνασμα τη γοητεία του προσπαθεί να σαγηνεύσει μία «γυναίκα-χρυσοθήρα» που περνάει από μπροστά του.

Στη φάρσα της πιάνει την κουβέντα και της ζητάει οδηγίες για τον δρόμο. Εκείνη ευγενικά του απαντάει και ο Vitaly της προτείνει να πάνε μαζί μία βόλτα με το πανάκριβο και γρήγορο αυτοκίνητό του. Η κοπέλα, μπορεί να μην τον γνωρίζει, ωστόσο δέχεται αμέσως. Λογάριαζε όμως χωρίς τον... ξενοδόχο, καθώς την ώρα που οι δυο τους είναι έτοιμοι να επιβιβαστούν στη Lamborghini και να γίνουν... καπνός, μία γιαγιά, που ενσαρκώνει το ρόλο της μαινόμενης ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου, εμφανίζεται και τους χαλάει τα σχέδια.

Ο Vitaly μπαίνει στο δικό του αυτοκίνητο και η κοπέλα τον παρατάει στα κρύα του λουτρού... Για ακόμη μία φορά ο γνωστός φαρσέρ χαρίζει άπλετο γέλιο. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που Vitaly χρησιμοποιεί μία Lamborghini για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ