H απόλυτη φάρσα για γυναίκες χρυσοθήρες – Στη θέα της Lamborghini η χυλόπιτα γίνεται πρόταση για ραντεβού [βίντεο] - iefimerida.gr

H απόλυτη φάρσα για γυναίκες χρυσοθήρες – Στη θέα της Lamborghini η χυλόπιτα γίνεται πρόταση για ραντεβού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία Lamborghini δεν φημίζεται μόνο για την ταχύτητα που μπορεί «πιάσει». Ενα τέτοιο αυτοκίνητο πιάνει... τρελές ταχύτητες και στο πώς αλλάζει τη διάθεση μίας γυναίκας. Τουλάχιστον εκείνης που μπορεί να χαρακτηριστεί «χρυσοθήρας» και μία του είδους έπεσε θύμα μίας απολαυστικής πλάκας.

Στη φάρσα, ο... δράστης στέκεται στην άκρη ενός δρόμου και κάνει μία διακριτική προσέγγιση στη γυναίκα που περπατά προς το μέρος του. Αφού ξεκινά με τα κλασικά «Σε είδα και μου φάνηκες όμορφή, θες να μου δώσεις το τηλέφωνο σου, θέλεις να πάμε για φαγητό», περιμένει την απάντηση.

«Δεν βγαίνω με αγνώστους», λέει εκείνη. Πριν όμως προλάβουν όσοι παρακολουθούν το βίντεο να τη χαρακτηρίσουν... κυρία, μόλις εκείνος ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του για να φύγει αλλάζουν όλα. Τα μάτια της νεαρής... γυαλίζουν στη θέα του σήματος της Lamborghini και αφού τον ρωτά αν το αυτοκίνητο είναι δικό του, τότε περνά από τη χυλόπιτα στο ραντεβού με ταχύτητα που θα ζήλευε και η περιβόητη αυτοκινητοβιομηχανία. «Τελικά έχω χρόνο για φαγητό» του λέει, αλλά εκείνος την αφήνει στα κρύα του λουτρού, αφού δεν του αρέσουν οι... χρυσοθήρες όπως της λέει.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ