Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Οι Χρυσαυγίτες βουλευτές αν χρησιμοποιήσουν ξανά παράνομα καταγεγραμμένα βίντεο θα συλλαμβάνονται - iefimerida.gr

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Οι Χρυσαυγίτες βουλευτές αν χρησιμοποιήσουν ξανά παράνομα καταγεγραμμένα βίντεο θα συλλαμβάνονται

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Θα συλλαμβάνονται οι Χρυσαυγίτες βουλευτές αν χρησιμοπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου απειλούνται οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εάν στο μέλλον επαναλάβουν την χρήση παράνομου ληφθέντος υλικού όπως συνέβη και με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.

Αυτό προκύπτει από την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η οποία διαβίβασε στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας την αναφορά του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια με δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής από Χρυσαυγίτες βουλευτές και άλλου οπτικοακουστικού υλικού.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε να συσχετιστεί ο φάκελος Δένδια με την εν εξελίξει έρευνα -εξετάζεται – προκειμένου να ερευνηθεί εάν τελείται το αδίκημα του άρθρου 157 του ΠΚ που κάνει λόγω για βία ή απειλή βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος. Μάλιστα η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί ταχεία περάτωση της έρευνας προσθέτοντας ότι θα πρέπει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω και αν ο υπαίτιος της πράξης είναι βουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ