Δένδιας σε Κουτζαμάνη: Ψάξτε για εκβιαστικά βίντεο χρυσαυγιτών - iefimerida.gr

Δένδιας σε Κουτζαμάνη: Ψάξτε για εκβιαστικά βίντεο χρυσαυγιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο που αναφέρονται σε ενδεχόμενο κατοχής οπτικοακουστικού υλικού από τη Χρυσή Αυγή, απέστειλε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Στη συνοδευτική επιστολή, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ζητά από την κυρία Κουτζαμάνη να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για «την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ολόκληρη η συνοδευτική επιστολή του έχει ως εξής:

«Κυρία Εισαγγελεύ,

Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω - ενδεικτικά προσκομιζόμενα - δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ