Ο Ομπάμα με σηκωμένα μανίκια, όρθιος με το τηλέφωνο στο χέρι -Η στιγμή που συνομιλεί με τον Πούτιν [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα με σηκωμένα μανίκια, όρθιος με το τηλέφωνο στο χέρι -Η στιγμή που συνομιλεί με τον Πούτιν [εικόνα]

Ο Ομπάμα με σηκωμένα μανίκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γλώσσα του σώματος δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Είναι μεν όρθιος, με το χέρι στη μέση, αλλά ο Μπαράκ Ομπάμα έχει σκυμμένο το κεφάλι και σφιγμένα τα χείλη. Είναι η στιγμή που συνομιλεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την έκρυθμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία.

Με σηκωμένα τα μανίκια και casual ντύσιμο- φοράει τζιν παντελόνι και πουκάμισο- ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στο Οβάλ γραφείο στο Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με το Ρώσο ομόλογό του που κράτησε 90 λεπτά.

Με δεδομένη την ανυποχώρητη στάση του Πούτιν- επέμεινε πως έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του στην Ουκρανία- το ύφος του Ομπάμα είναι λογικό. Πρόκειται για επίσημη φωτογραφία του Λευκού Οίκου, ο οποίος και την έδωσε στη δημοσιότητα έπειτα από τη συνομιλία, όπως αναφέρει η Huffington Post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ