Πρωτοφανές: Μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου συνελήφθη ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος - iefimerida.gr

Πρωτοφανές: Μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου συνελήφθη ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στα Γιάννεννα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο δημοσιογράφος των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος μετά από μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου με αφορμή κείμενο που υπέγραφε ο κ. Παπαχρήστος στην εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Παπαχρήστος αφού ορίστηκε δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Κυριακής.

Το κείμενο του Γιώργο Παπαχρήστου για το οποίο τον μήνυσε ο Πάνος Καμμένος

Το κείμενο του κ. Παπαχρήστου αναφερόταν σε μια υπόθεση που όπως σημείωνει ανέσυρε από το... αρχείο. «Πρόκειται για κατάσταση ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ στην οποία το όνομα του αγαπημένου μας πρόεδρου βρίσκεται στην έβδομη θέση» έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας πως το εν λόγω έγγραφο με το οποίο ζητείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας το άνοιγμα λογαριασμών του «πρέδρου μας» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο δημοσιογράφος τον κ. Καμμένο, έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.

Αφού ο κ. Παπαχρήστος αναρωτιέται που βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει αναφέρει: «Που θέλω να καταλήξω (...); Οτι πρόκειται για εισαγγελική παραγγελία την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης! Σπεύδων να διευκρινίσω για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος «Π.Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες». Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται σε μια στιγμή σύγκρουσης...».

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Νωρίς το μεσημέρι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μήνυσε τον κ. Παπαχρήστο.

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργου Παπαχρήστου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατ' εξακολούθηση, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.

Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ