Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόλυτο χάος άφησαν πίσω τους οι βομβιστές στη Λάρισα που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 04.15 στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε δεκάδες σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε απόσταση μέχρι και 80 μέτρων, δεν αναφέρθηκε ωστόσο τραυματισμός. Αν και εκλήθη η Πυροσβεστική, δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς δεν υπήρξε φωτιά.

Σύμφωανε με το thessalianews, που επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, αναφέρεται ότι στόχος των δραστών ήταν μια εισαγγελέας η οποία είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Η δικαστικός, πάντως, δεν βρισκόταν στο σπίτι καθώς έλειπε σε άδεια.

Σχετικά με την έκρηξη, στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας, ο οποίος αποτελείτο από μασούρια δυναμίτιδας 4 - 5 κιλών και τον πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός μέτρου.

Επιπλέον κάνει λόγο και για προσαγωγή ενός 39χρονου ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από την Καλαμάτα. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για την παρουσία του εκεί απάντησε πως δεν θυμόταν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο 39χρονος όταν είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, πρόλαβε και πέταξε με δύναμη στο κινητό του στο έδαφος, το έσπασε και άρχισε να το πατάει για να το διαλύσει, κάτι που κατάφερε να κάνει πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν.

Φωτογραφίες: larissanet.gr

Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Καρέ καρέ η βομβιστική επίθεση στη Λάρισα -Οι δράστες ισοπέδωσαν μια γειτονιά [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ