Ανατίναξαν ολόκληρη γειτονιά στη Λάρισα -Αγνωστοι τοποθέτησαν 5 κιλά δυναμίτη σε πολυκατοικία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανατίναξαν ολόκληρη γειτονιά στη Λάρισα -Αγνωστοι τοποθέτησαν 5 κιλά δυναμίτη σε πολυκατοικία [εικόνα]

  Ανατίναξαν ολόκληρη γειτονιά στη Λάρισα -Αγνωστοι τοποθέτησαν 5 κιλά δυναμίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα κρεβάτια τους πετάχτηκαν οι κάτοικοι σε γειτονιά στη Λάρισα μετά από ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στις 04.05 τα ξημερώματα σε πολυκατοικία με 50 διαμερίσματα επι της οδού Μανδηλαρά 93.

Σύμφωνα με το newsit στην πολυκατοικία μένει μια εισαγγελέας που είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Η γυναίκα δεν βρισκόταν στο σπίτι καθώς έλειπε με άδεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από την αστυνομία, άγνωστοι τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας, που αποτελείτο απο 4-5 κιλά μασούρια δυναμίτιδας τα οποία πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός μέτρου.

Από την έκρηξη ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ η πολυκατοικία κρίθηκε ακατάλληλη. Σοβαρές ζημιές υπέστησαν σπίτια, καταστήματα και περισσότερα από 100 αυτοκίνητα σε ακτίνα 80 μέτρων!

Λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν έναν 39χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από την Καλαμάτα. Ο άνδρας αυτός σύμφωνα με την αστυνομία δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στη Λάρισα ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πώς βρέθηκε εκεί απαντούσε "δεν θυμάμαι".

Φωτογραφία: press-a.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ