Υπάρχει ένας τρόπος μαγειρέματος που μας επιτρέπει να καταναλώνουμε υδατάνθρακες, χωρίς ωστόσο να παχαίνουμε.
Φαγητά πλούσια σε υδατάνθρακες όπως είναι τα ζυμαρικά, οι πατάτες και το ρύζι ξέρουμε πως είναι και βόμβες θερμίδων. Αυτό όμως που τα κάνει παχυντικά δεν είναι η ύπαρξη υδατανθράκων αυτή καθ' αυτή, αλλά ο τρόπος μαγειρέματος.
Διαβάστε περισσότερα στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο