Oι παίκτες της Μονακό θα παίξουν με φανέλα αφιερωμένη στην Παναγία των Παρισίων [εικόνα] - iefimerida.gr

Oι παίκτες της Μονακό θα παίξουν με φανέλα αφιερωμένη στην Παναγία των Παρισίων [εικόνα]

Η φανέλα της Μονακό αφιέρωμα στην Παναγία των Παρισίων
Η φανέλα-αφιέρωμα στην Παναγία των Παρισίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ειδική φανέλα για την Παναγία των Παρισίων θα παραταχθούν οι παίκτες της Μονακό, στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την παρί Σεν Ζερμέν για την 33η αγωνιστική.

Οι παίκτες τους Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα φορέσουν μία κόκκινη φανέλα, που στο κέντρο και στο ύψος λίγο κάτω από τον λαιμό, θα φέρει μία μικρή αναπαράσταση της Παναγίας των Παρισίων, θέλοντας έτσι να αποτίσουν φόρο τιμής στον καθεδρικό ναό της γαλλικής πρωτεύουσας, που καταστράφηκε την περασμένη Δευτέρα από πυρκαγιά.

Η φανέλα της Μονακό
Με μία ειδική φανέλα για την Παναγία των Παρισίων θα παραταχθούν οι παίκτες της Μονακό, στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την παρί Σεν Ζερμέν για την 33η αγωνιστική

Στην ίδια εικόνα θα υπάρχει και η Αγία Ντεβότ (Sainte Devote), πολιούχος του Μονακό, να προσφέρει ένα περιστέρι στην Παναγία των Παρισίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ