«Ο Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντέξει στην κουζίνα μαζί μου»

Ενας πρώην κριτής του MasterChef σχολιάζει το νυν κριτή του MasterChef 3. Ο Γιάννης Λουκάκος τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σχολιάζοντας το MasterChef 3 το οποίο σημειωτέων σημειώνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιάννης Λουκάκος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους κριτές και μάλιστα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος υπήρξε και κάτι σαν... μαθητής του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τα πρώτα του -πιο μεγαλεπίβολα- βήματα στην κουζίνα δίπλα στον Γιάννη Λουκάκο. Οι απαιτήσεις μάλιστα, όπως αποκαλύπτει τώρα ο πρώην κριτής του MasterChef ήταν τέτοιες, που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπαιρνε... χάπια για να το αντέξει.

«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει έναν χαρακτήρα λίγο πιο ιδιαίτερο, είναι αρκετά αλέγρος και αυτό φαίνεται. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά σε μένα και στις δικές μου κουζίνες, οπότε έχω μια γνωριμία μαζί του πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι τόσο καλή ποιότητα. Ήταν το πρώτο βήμα που έκανε για κάτι καινούριο και ήταν ενθουσιασμένος, ταυτοχρόνως όμως, δεν είχε εκείνο τον καιρό και τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις όλου αυτού του πράγματος. Το έχω ξαναπεί και το λέει και ο ίδιος πολύ συχνά, πόσα χάπια κατέβαζε για να αντέξει το στομάχι του από τις υπερβολικές -φάνταζαν για εκείνον- απαιτήσεις που έθετα εγώ για τα στάνταρ της κουζίνας μας», είπε μεταξύ άλλων για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο Γιάννης Λουκάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ