Βέροια: Οι Πόντιοι στάθηκαν μπροστά στους επίσημους, τραγούδησαν «Μακεδονία ξακουστή» -Η αμηχανία του Τόλκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βέροια: Οι Πόντιοι στάθηκαν μπροστά στους επίσημους, τραγούδησαν «Μακεδονία ξακουστή» -Η αμηχανία του Τόλκα [βίντεο]

Οι Πόντιοι αιφνιδίασαν τους επίσημους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Πόντιοι αιφνιδίασαν στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Βέροια, καθώς στάθηκαν μπροστά από τους επίσημους τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», φέρνοντας σε εμφανή αμηχανία τον Αγγελο Τόλκα.

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς» της Πατρίδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος της Καλλιθέας και οι Πόντιοι του Μακροχωρίου, έσπασαν το «πρωτόκολλο» της παρέλασης και φτάνοντας στην εξέδρα των επισήμων στράφηκαν προς το πλευρό τους και άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Οσοι βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων αιφνιδιάστηκαν αρχικά, αλλά στη συνέχεια τους χειροκρότησαν. Ομως, σε εμφανή αμηχανία ήταν ο Αγγελος Τόλκας, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στην παρέλαση στη Βέροια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ