ΑΝΕΛ για την «τροπολογία Κουντουρά»: Η πολύφερνη νύφη ανταμείφθηκε - iefimerida.gr

ΑΝΕΛ για την «τροπολογία Κουντουρά»: Η πολύφερνη νύφη ανταμείφθηκε

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η πολύφερνη νύφη σήμερα ανταμείφτηκε», ήταν το σχόλιο των ΑΝΕΛ για την «τροπολογία Κουντουρά», που πέρασε από τη Βουλή με 148 «ναι».

«Η άρση του ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και υποψηφιότητας για την Ευρωβουλή όχι απλά δικαιώνει τους Ανεξάρτητους Ελληνες, αλλά αποκαλύπτει με τραγικό τρόπο τα κίνητρα των πράξεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Οι Έλληνες βλέπουν και καταλαβαίνουν. Την απάντησή τους θα τη στείλουν με την ψήφο τους στις κάλπες. Την απόφασή τους δεν θα μπορείτε πλέον να την αλλάξετε με μια ακόμα (ν)τροπολογία», τόνισε ακόμη ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, για την τροπολογία που καταργεί το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του βουλευτή με την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, για να «ξεκλειδώσει» η υποψηφιότητα των Ελενα Κουντουρά και Σπύρου Δανέλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ