Σοκ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Πέθανε ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Εφυγε από τη ζωή ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βασίλης Λάσκαρης.

Ο Βασίλης Λάσκαρης, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, βυθίζοντας σε πένθος τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του, όπως αναφέρει το ogdoo.gr.

Εργαζόταν για την εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ Λάσκαρη και τον γιο τους Γιάννη από την πρώτη μέρα που η εκπομπή βγήκε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώβριο του 2004.

Η κηδεία του Βασίλη Λάσκαρη θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 15:00, από το Α' Νεκροταφείο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικός και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικούλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικούλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημενε! Μόνο χαρες θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικος και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδια μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκριζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή ανταμωση λοιπόν..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Alexanian (@christinalexanian) στις 4 Μάρ, 2019 στις 8:36 πμ PST


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ