Η κατάρα του Ααρον Ράμσεϊ «χτύπησε» και τον Κιθ Φλιντ -Εβαλε γκολ και πέθανε ο τραγουδιστής [εικόνες]

Γκολ και θάνατος... Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Ο Ααρον Ράμσεϊ σκόραρε το Σάββατο στην αναμέτρηση της Αρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ και ένας ακόμη διάσημος έφυγε από τη ζωή.

Ο Κιθ Φλιντ, ο frontman των Prodigy, αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα.

Ο Ράμσεϊ περιτριγυρίζεται από μια κατάρα που υποστηρίζει ότι όποτε βάζει γκολ, ένας διάσημος πεθάνει. Η «κατάρα» ξεκίνησε το 2009, όταν έβαλε γκολ κόντρα στην Πόρτσμουθ και τρεις ημέρες μετά πέθανε ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι. Τότε, οι συμπαίκτες του άρχισαν να τον πειράζουν για το τυχαίο συμβάν.

Ηταν, όμως, τυχαίο;

Δύο χρόνια μετά, τον Μάιο του 2011, ο Ράμσεϊ σκοράρει κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την επόμενη ημέρα, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δολοφονείται. Την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο, ο μέσος της Αρσεναλ βάζει πάλι γκολ και τρεις ημέρες μετά πεθαίνει ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς. Το «χτύπημα» του παίκτη εκείνον τον μήνα ήταν διπλό, καθώς έβαλε γκολ και κόντρα στην Μαρσέιγ και την επόμενη σκοτώνεται ο Μουαμάρ Καντάφι.

Η λίστα του Ααρον Ράμσεϊ τα επόμενα χρόνια μεγάλωσε και μεταξύ σοβαρού και αστείου μετά από γκολ του έχουν πεθάνει: Γουίτνεϊ Χιούστον, Ρέι Γουίλιαμς, Μπόρις Μπερεζόφκσι, Πολ Γουόκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν, Νάνσι Ρίγκαν, Μπρους Φόρσάιθ, σερ Κεν Ντον, Στίβεν Χόκιν και Ερικ Μπίστοου.

Ο Κιθ Φλιντ ήταν το 17ο «θύμα» του ποδοσφαιριστή.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ