Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Παγίδα θανάτου στον αρχιμαφιόζο της Αυστραλίας - iefimerida.gr

Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Παγίδα θανάτου στον αρχιμαφιόζο της Αυστραλίας

Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Ο A.J.M. ιδιοκτήτης του ΙΧ και πρώην αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την έκρηξη στη Βουλιαγμένης, που σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ.

Ιδιοκτήτης του παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος, είναι ο αρχηγός της αυστραλιανής μαφίας. Πρόκειται για έναν άνδρα, του οποίου τα αρχικά είναι A.J.M., και φέρεται να έχει δοσοληψίες και με τη ρώσικη μαφία. Όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, έφυγε από την Αυστραλία, όταν ξέσπασε εμφύλιος στη συμμορία μηχανόβιων «Comancheros», στην οποία είχε υπάρξει αρχηγός.

Ο A.J.M. ήταν αρχηγός της άγριας συμμορία μηχανόβιων «Comancheros»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο A.J.M. έφυγε από τη χώρα μετά από ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον νυν αρχηγό της συμμορίας, Μικ Μάρεϊ, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, ο A.J.M. που έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, ήταν αρχηγός της συμμορίας από το 2013 έως το 2014, οπότε έφυγε από τη Μελβούρνη και εγκαταστάθηκε στο Ντουμπάι. Αν και εγκατέλειψε τη συμμορία, στην Αυστραλία υποστηρίζουν ότι ασκούσε ακόμα επιρροή στους «Comancheros». Στη συνέχεια, ήρθε στην Ελλάδα.

Ο A.J.M. που έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών

Τα παλαιότερα μέλη της συμμορίας ήταν με το μέρος του Α.J.Μ., ενώ οι νεότεροι, τάχθηκαν με τον Μάρεϊ. Η μεταξύ τους διαμάχη περιλάμβανε απόπειρες δολοφονιών και πυροβολισμούς, καθώς οι άνθρωποι του A.J.M. επιχείρησαν να βγάλουν από τη μέση το δεξί χέρι του Μάρεϊ, Ρόμπερτ Έιλ, εισβάλλοντας μέσα σε τατουατζίδικο, γαζώνοντάς τον με έξι σφαίρες. Ωστόσο εκείνος επέζησε.

Μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου στη Γλυφάδα η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μάλιστα αν είναι, όπως αναφέρουν είναι απομακρυσμένο σενάριο, ελέγχεται πιθανή σύνδεση της υπόθεσης με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας τον περασμένο Οκτώβριο.

Η έκρηξη στη Βουλιαγμένης με το παγιδευμό ΙΧ

Ο Λιβανέζος 56 ετων με αυστραλιανή υπηκοότητα τραυματίστηκε σοβαρά στις 10:10 το πρωί όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά τη μηχανή σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.

Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν στο σημείο. Συγκεκριμένα υπολείμματα δυναμίτη εντοπίστηκαν στο σημείο της έκρηξης του αυτοκινήτου μάρκας Mercedes σε υπαίθριο χώρο πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Τώρα η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν η έκρηξη πραγματοποιήθηκε με τηλεχειριστήριο ή με παγίδευση του ΙΧ.

Λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στη Βουλιαγμένης στο παγιδευμένο ΙΧ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ