Τσίπρας: Ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά με αφορμή την εκλογή ΠτΔ γιατί... μπορούσαμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά με αφορμή την εκλογή ΠτΔ γιατί... μπορούσαμε [βίντεο]

Ο Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση -Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε στη Βουλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση το 2015, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές και σε πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επειδή... μπορούσε.

Οπως είπε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στο πλαίσιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης και απαντώντας στο σφυροκόπημα Μητσοτάκη, «οι κυβερνήσεις που παίρνουν την εμπιστοσύνη της Βουλής, των εκλεγμένων βουλευτών δεν είναι κυβερνήσεις κουρελού και πρέπει να έχουν ορίζοντα 4ετίας».

Ο Αλέξης Τσίπρας, έσπευσε να προσθέσει: «Θα μου πείτε εσείς δεν κάνατε το ίδιο; Ναι, γιατί το Σύνταγμα μας έδινε αυτή τη δυνατότητα» είπε ανάμεσα σε αποδοκιμασίες από την πτέρυγα της ΝΔ. Για να προσθέσει: «Και όποιος και αν ήταν στη θέση μας σε μια στιγμή σκληρής πόλωσης, δεν έχει άλλη επιλογή».


Δείτε το βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ