Η αγωγή της Ελενας Χριστοπούλου στον πρώην της Πάνο Καλλίτση και οι βαριές κατηγορίες - iefimerida.gr

Η αγωγή της Ελενας Χριστοπούλου στον πρώην της Πάνο Καλλίτση και οι βαριές κατηγορίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια, πέρασαν και οι δυο τους μια τρομακτική δοκιμασία, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο γκαράζ του σπιτιού τους. Ο ένας εκ των ληστών, μάλιστα, πυροβόλησε κατά του γνωστού κομμωτή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στην εντατική.

Η αγωγή της Ελενας Χριστοπούλου στον πρώην της Πάνο Καλλίτση και οι βαριές κατηγορίες  | iefimerida.gr 0

Και ύστερα από κάποιο διάστημα ήρθε ο χωρισμός του Πάνου Καλλίτση και της Ελενας Χριστοπούλου.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ το ισχυρό σοκ που υπέστη όταν ήρθε αντιμέτωπο με ληστές.

Τα πράγματα ήταν, όμως, διαφορετικά, με βάση τα όσα αναφέρει η Ελενα Χριστοπούλου στην αγωγή την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα «Το Εθνος της Κυριακής».

Η booker και coach του GNTM που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα στο παιχνίδι στην αγωγή που θα εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αποτελεί αδιαµφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόµενος είχε ιδιαίτερη σχέση µε τα χρήµατα. Αν και εγώ ήµουν υπεύθυνη για το κλείσιµο του ταµείου, εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασµούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους µέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο µέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σηµεία που µόνο εκείνος γνώριζε. Έκτοτε έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου. Η συµπεριφορά του είναι άκρως προσβλητική. Παρακρατεί προσωπικά µου πράγµατα, κοσµήµατα και τις οικονοµίες µου τις οποίες του είχα εµπιστευθεί λόγω capital controls και είχε φυλάξει εκείνος σε µέρος στο οποίο πλέον δεν έχω πρόσβαση. Αρνείται να µου αποδώσει και τα εµπορεύµατα της επιχείρησής µου, ενώ έχει προβεί και σε παράνοµες ενέργειες στο πλαίσιο των τραπεζικών συναλλαγών σε βάρος µου. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι έχει αφαιρέσει τόσο από δικό µου όσο και από τον κοινό µας λογαριασµό ποσό ύψους 60.000 ευρώ χωρίς να µε ενηµερώσει».


Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για ακόμα μια πτυχή της σχέσης τους εισχωρώντας σε πιο προσωπικές τους πτυχές. «Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει, περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου», αποκαλύπτει η booker.

Φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού:

Η αγωγή της Ελενας Χριστοπούλου στον πρώην της Πάνο Καλλίτση και οι βαριές κατηγορίες  | iefimerida.gr 1
Η αγωγή της Ελενας Χριστοπούλου στον πρώην της Πάνο Καλλίτση και οι βαριές κατηγορίες  | iefimerida.gr 2
Η αγωγή της Ελενας Χριστοπούλου στον πρώην της Πάνο Καλλίτση και οι βαριές κατηγορίες  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ