Κριμαία: Φωτιά σε δύο πλοία έπειτα από έκρηξη -14 νεκροί [βίντεο] - iefimerida.gr

Κριμαία: Φωτιά σε δύο πλοία έπειτα από έκρηξη -14 νεκροί [βίντεο]

Φωτιά σε δύο πλοία στο στενό του Κερτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύο πλοία που διέσχιζαν το στενό του Κερτς, που χωρίζει την Κριμαία από τη Ρωσία.

Στο ένα από τα πλοία έγινε έκρηξη και ξέσπασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε στο άλλο πλοίο, σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους που επικαλείται το RT. Τα μέλη του πληρώματος των δύο πλοίο έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν. Τη ζωή τους έχασαν 14 άνθρωποι. «Υπάρχουν 11 σοροί. Τρεις άνθρωποι χάθηκαν στο νερό, μπροστά στα μάτια των διασωστών. Επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι, αλλά το πιθανότερο να είναι νεκροί», δήλωσε στο AFP ο Αλεξέι Κραβτσένκο, ο εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, υποστηρίζοντας ότι καταγράφει τη σκηνή του ατυχήματος, φαίνεται μαύρος καπνός να υψώνεται προς τον ουρανό.

Και τα δύο πλοία φέρουν σημαία Τανζανίας. Το ένα από αυτό μεταφέρει υγροποιημένο αέριο και το άλλο είναι τάνκερ. Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια μετάγγισης καυσίμων από το ένα στο άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ