Η φτώχεια θέλει καλοπέραση -Σε επίπεδα-ρεκόρ οι δαπάνες των Ελλήνων για τα ταξίδια στο εξωτερικό το 2018 - iefimerida.gr

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση -Σε επίπεδα-ρεκόρ οι δαπάνες των Ελλήνων για τα ταξίδια στο εξωτερικό το 2018

 Σε επίπεδα ρεκόρ οι δαπάνες για τα ταξίδια στο εξωτερικό το 2018 σύμφωνα με την ΤτΕ -Intimenews/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρήση η φτώχεια θέλει καλοπέραση αποτυπώνει η εξέλιξη της ταξιδιωτικής δαπάνης καθώς σύμφωνα με όλα τα στοιχεία το 2018 θα σημειωθεί ρεκόρ 7ετίας σε ότι αφορά τις δαπάνες των Ελλήνων για ταξίδια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι το 2018 οι δαπάνες για ταξίδια στο εξωτερικό θα ανέλθουν στο υψηλότερο σημείο από το 2011, όταν οι συμπολίτες μας είχαν ξοδέψει 2,27 δισ. ευρώ.

Η αύξηση των δαπανών των Ελλήνων για ταξίδια στο εξωτερικό αποτυπώνεται και στον κύκλο εργασιών των ταξιδιωτικών γραφείων οι δραστηριότητες των οποίων κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018 σημείωσαν αύξηση κατά 28,3%.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδια Έλληνες Τράπεζα της Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ