Ρώτησαν την Κέιτ Μίντλετον αν η Ελισάβετ τρώει πίτσα και απάντησε με όλη της την ειλικρίνεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρώτησαν την Κέιτ Μίντλετον αν η Ελισάβετ τρώει πίτσα και απάντησε με όλη της την ειλικρίνεια [βίντεο]

Η Κέιτ Μίντλετον /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροετοίμαστη έπιασαν την Κέιτ Μίντλετον κάποιοι μικροί μαθητές με τις ρωτήσεις που της έκαναν.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πραγματοποιούσε επίσκεψη στον King Henry’s Walk Garden στο βόρειο Λονδίνο, όταν έκανε μία στάση για να γευματίσει με μαθητές, οι οποίοι έφτιαχναν πίτσα.

Καθώς συζητούσαν, η οχτάχρονη Ναντίρα, της έκανε μία ερώτηση που η 37χρονη Κέιτ, σίγουρα δεν περίμενε να ακούσει. «Έχει φάει ποτέ πίτσα η βασίλισσα;», τη ρώτησε.

Τότε η Κέιτ χαμογέλασε και της είπε ότι αυτή ήταν μια καλή ερώτηση, αλλά δεν ήξερε να της απαντήσει.

Μητέρα τριών παιδιών, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ της είπε: « Δεν ξέρω. Ίσως την επόμενη φορά που θα τη δω, λες να τη ρωτήσω;»


Οι ερωτήσεις όμως προς τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνεχίστηκαν. Ο οχτάχρονος Πάτρικ τη ρώτησε αν μπορεί να δει τα παιδιά της! Εκείνη με τη σειρά της, του απάντησε: «Θα ήθελαν πολύ να έρθουν και να κάνουν αυτό μαζί σας. Θα λυπηθούν πολύ που θα μάθουν ότι εγώ ήμουν εδώ να φτιάχνω μαζί σας πίτσες και αυτοί δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είναι στο σχολείο».

Στη συνέχεια, ένα άλλο παιδάκι τι ρώτησε σε ποιο σχολείο πάνε, και τότε εκείνη του είπε: «Το σχολείο τους ονομάζεται Thomas’s. Το σχολείο του Τζορτζ λέγεται Thomas’s. Μαθαίνει για το διάστημα. Εσείς έχετε μάθει πράγματα για το διάστημα;», ενώ συνέχιζε να φτιάχνει μαζί τους πίτσες.

«Είναι πολύ διασκεδαστικό το να φτιάχνεις πίτσα στο σπίτι, έτσι δεν είναι;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ