Τι παράξενο συνέβη και όλοι οι Λονδρέζοι βγήκαν χωρίς παντελόνι στους δρόμους [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι παράξενο συνέβη και όλοι οι Λονδρέζοι βγήκαν χωρίς παντελόνι στους δρόμους [βίντεο]

Πορεία χωρίς παντελόνια χτες στο Λονδίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα παράξενο θέαμα σημειώθηκε στους δρόμους του Λονδίνου χτες, Κυριακή, καθώς εκατοντάδες Λονδρέζοι βγήκαν έξω χωρίς τα παντελόνια τους.

Συγκεκριμένα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν χτες το πρωί έξω από την Εθνική Πινακοθήκη στην Βρετανία για να γιορτάσουν το 10ο ετήσιο No Pants Ride Ride.

Londoners participating in the 10th annual No Trousers Tube Ride today, in good spirits at #Westferry station. #NoTrousersTubeRide #WestferryDLR pic.twitter.com/NWJRz5cR2S

Οσοι πήραν μέρος στην συγκέντρωση έπρεπε πρώτα να μπουν σε μετρό, λεωφορεία και τρένα για να φτάσουν στον προορισμό τους, με αποτέλεσμα να γεμίσουν γρήγορα τα ΜΜΕ του Λονδίνου με πολίτες χωρίς παντελόνια.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη γραμμή του μετρό «Piccadilly» όπου και έβγαλαν τα παντελόνια τους μπροστά σε «ανυποψίαστους» πολίτες.

Pants off! Hundreds take part in ‘No Trousers Tube Ride’ - FULL VIDEO here: https://t.co/NtG2krvyUc pic.twitter.com/IXsfW1VOND

Ετσι δεν έλειψε μία αμηχανία στα βαγόνια του μετρό, καθώς άτομα φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους διάβαζαν, μιλούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες.

Londoners strip off for No Trousers Tube Ride https://t.co/Lrz5X9U5SF pic.twitter.com/RnY9tNrkub

Η εκδήλωση είναι μέρος του παγκοσμίου «No Pants Subway Ride» δηλαδή πορεία χωρίς παντελόνια στα ΜΜΜ, το οποίο ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως το Τόκιο, την Ιερουσαλήμ και τη Μόσχα.

No Trousers Tube Ride in London #golive https://t.co/KkpIv2kqXW

Ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης ο Φαραν Ρασιντ, δήλωσε πως δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος σκοπός που οργανώθηκε όλο αυτό, απλά έτσι για να διασκεδάσουν όσοι πήραν μέρος.

Would you dare to do the No Trousers Tube Ride?
Watch our interview with the organiser here: https://t.co/9y1Vbn4ryp pic.twitter.com/V4sWid7rud

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ viral μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ