Ξεκαρδιστικό: Ντράμερ σε χορωδία χτυπάει κατά λάθος με την μπαγκέτα και ρίχνει κάτω τη διπλανή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Ντράμερ σε χορωδία χτυπάει κατά λάθος με την μπαγκέτα και ρίχνει κάτω τη διπλανή του [βίντεο]

Εργατικό ατύχημα. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παθιασμένος με την δουλειά του ήταν ένας ντράμερ ορχήστρας που δεν έδωσε καμία απολύτως σημασία στο γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλοι συμπαίκτες δίπλα του.

Ο ντράμερ έπαιζε με πάθος κατά την διάρκεια μιας παράστασης, όταν κάποια στιγμή του έφυγε το μπαστούνι του και χτύπησε την συνάδερφό του που στεκόταν δίπλα του, στο κεφάλι.

Η κοπέλα, έφυγε αμέσως από την σκηνή ενώ ο ντράμερ, αφού μάζεψε πρώτα τα πράγματά της, έδειχνε διστακτικός σχετικά με το αν θα έπρεπε να συνεχίσει κανονικά ή αν θα έπρεπε να πάει να δει την συνάδερφό του.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook, στον λογαριασμό Rire et pleneur, το Σάββατο έχει γίνει viral με πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντράμερ Ατύχημα μπαστούνι ορχήστρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ