Απειλές Παπακώστα: θα με βρουν απέναντι τους όσοι λένε πως η υπουργοποίησή μου ήταν προϊόν συναλλαγής - iefimerida.gr

Απειλές Παπακώστα: θα με βρουν απέναντι τους όσοι λένε πως η υπουργοποίησή μου ήταν προϊόν συναλλαγής

Η Κατερίνα Παπακώστα /Φωτογραφία: Εurokinissi
Δημήτρης Τάκης

Στην αντεπίθεση πέρασε η Κατερίνα Παπακώστα από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα προειδοποίησε εμμέσως με αγωγές και μηνύσεις όσους την εμφανίζουν να έχει κάνει συναλλαγή με την κυβέρνηση προκειμένου να γίνει υπουργός. «Θα με βρουν απέναντι τους» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε.

«Όσοι σχολιάζουν χωρίς τη δική μου θέση και θεωρούν πως είμαι στην κυβέρνηση ως προϊόν συναλλαγής για την συμφωνία των Πρεσπών, θα με βρουν απέναντι τους με όλα τα όπλα που μου παρέχει η δημοκρατία, όπως δεν έχω κάνει τα 18 χρόνια που πολιτεύομαι», είπε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αποφεύγοντας πάντως, να αποσαφηνίσει τη στάση της.

Η κ. Παπακώστα έστειλε νέο μήνυμα στην Αλβανία να αποκλιμακώσει την ένταση, «τις αστοχίες και τις παραλείψεις», όπως είπε, αν θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ, καθώς προϋπόθεση είναι ο σεβασμός της διεθνούς μειονότητας.

Επανέλαβε ότι η κοινωνική ατζέντα της κυβέρνησης ήταν ο λόγος ένταξής της στο κυβερνητικό σχήμα –«με ενέπνευσε», ανέφερε και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε περί ανταλλαγής του Μακεδονικού με τις συντάξεις, κάνοντας λόγο για «όνειδος» για κομματικό όφελος που δεν εισπράττεται έτσι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ