Σύννεφα στο παλάτι: Η ξαφνική επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον, μόνη της, στο Μπάκιγχαμ για να μιλήσει με την Ελισάβετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σύννεφα στο παλάτι: Η ξαφνική επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον, μόνη της, στο Μπάκιγχαμ για να μιλήσει με την Ελισάβετ [βίντεο]

Η Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πολυάσχολο πρόγραμμα βασιλικών δεσμεύσεων έχει η Κέιτ Μίντλετον, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο βρήκε χρόνο στο πρόγραμμά της για να επισκεφθεί χθες το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ στο αυτοκίνητό της

Η 36χρονη Κέιτ, μάλιστα, οδήγησε το όχημά της για να πάει στην επίσημη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ και χαιρέτησε τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πύλη και οι οποίοι χάρηκαν ιδιαιτέρως από την απροσδόκητη έκπληξη της δούκισσας.

Η Κέιτ φορούσε ένα κρεμ σακάκι και φαινόταν να είναι μόνη της, αν και είναι πιθανό κάποιο από τα παιδιά της να καθόταν στο πίσω μέρος του οχήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

At Buckingham Palace. When you're so lucky and get a shot of Kate Middleton right when she gets to the Palace. #london #katemiddleton #buckinghampalace #visit #tourist #vacation #luckygirl #christmas #duchessofcambridge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melli (@melissagrflx) στις 12 Δεκ, 2018 στις 7:10 πμ PST

Το βίντεο μοιράστηκε στο Instagram η χρήστης melissagrflx, που σχολίασε: «Όταν είσαι τόσο τυχερός και τραβάς μια φωτό της Κέιτ Μίντλετον την ώρα που φτάνει στο παλάτι».

Τσάι με την βασίλισσα φαίνεται πως είχε η Κέιτ Μίντλετον

Η φωτογραφία αναρτήθηκε επίσης στον λογαριασμό του Instagram που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες από την ζωή της δούκισσας «duchesscambridge» που έγραψε: «Η Κάθριν φτάνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αναρωτιέμαι γιατί πήγε. Ίσως για ένα τσάι με την βασίλισσα».

Η επίσκεψη αυτή έρχεται αφότου η συνυφάδα της, Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να στραφεί στην βασίλισσα για συμβουλές εν μέσω της φημολογούμενης διαμάχης τους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι φήμες φούντωσαν για το γεγονός πως η Μέγκαν είναι «δύσκολος χαρακτήρας» και ιδιαίτερα απαιτητική από το προσωπικό και πως δεν τα πάει και τόσο καλά με την Κέιτ.

Η βασιλική οικογένεια πέρασε πέρυσι μαζί τα Χριστούγεννα στην κατοικία της βασίλισσας στο Σάντριγκαμ

Μάλιστα, ακούστηκε πως η δούκισσα του Κέμπριτζ ξέσπασε σε δάκρυα με το φόρεμα που θα φορούσε η κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ στον βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν τον Μάιο.


Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα είναι ανοιχτή και θέλει να δείξει την υποστήριξή της στην έγκυο Μέγκαν.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα τα έχει δει όλα και θα μπορούσε να προσφέρει στην δούκισσα κάποιες χρήσιμες συμβουλές αυτή τη στιγμή» είπε μια πηγή στους Sunday Times.

Η Κέιτ θα ήθελε φέτος να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της όπου θα μπορούσε να είναι πιο χαλαρή
Το αυτοκίνητο της Κέιτ Μίντλετον


Εν τω μεταξύ, ένας βασιλικός βιογράφος ισχυρίζεται πως τα Χριστούγεννα θα αποτελέσουν μια «δοκιμασία» για την Κέιτ λόγω της ρήξης με την Μέγκαν.

Ο Κρίστοφερ Γουίλσον, που έχει γράψει βιογραφίες για τον Κάρολο και την Καμίλα, πρότεινε πως η 36χρονη Κέιτ θα θέλει να ξεφύγει και να πάει στην δική της οικογένεια στο Μπακλμπέρι , μετά τα Χριστούγεννα στο Σάντριγκαμ με την βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Πρόσθεσε πως οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για τις εντάσεις μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ με τον Χάρι και την Μέγκαν «δεν θα κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα μεταξύ των δύο γυναικών».


Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ μαζί με τα τρία τους παιδιά, θα περάσουν τα Χριστούγεννα στην κατοικία της βασίλισσας στο Νόρφολκ, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που έλεγαν πως θα κάνουν γιορτές μαζί με την οικογένεια Μίντλετον.

Μιλώντας στο new!, ο Κρίστοφερ είπε: «Η Κέιτ είναι λάτρης του σπιτιού και θέλει να περνά τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της – εκτός υπηρεσίας και πιο χαλαρή. Τα Χριστούγεννα στο Σάντριγκαμ μπορεί να είναι μια δοκιμασία, ακόμη και για όσους είναι γεννημένοι βασιλικοί – και γενικά όσοι έχουν παντρευτεί μέλη της βασιλικής οικογένειας ανυπομονούν να φύγουν από εκεί».


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη, αναμένεται να μείνουν στο σπίτι του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο Νόρφολκ, αυτά τα Χριστούγεννα, όπως έκαναν και πέρυσι.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ