Εβγαλε selfie σπίτι της και στο απέναντι μπαλκόνι έκαναν σεξ -Φωτό viral [εικόνα] - iefimerida.gr

Εβγαλε selfie σπίτι της και στο απέναντι μπαλκόνι έκαναν σεξ -Φωτό viral [εικόνα]

Μια αθώα selfie. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ακριβώς όπως κάθε άλλη φωτογραφία που θα αναρτούσε κανείς στα social media. Μια νεαρή γυναίκα που ποζάρει σε ένα μπαλκόνι ένα καλοκαιρινό βράδυ.

Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει πως το κύριο θέμα της φωτογραφίας επισκιάζεται από κάτι «πικάντικο» που συμβαίνει στο παρασκήνιο. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter από τον χρήστη @PirateMulwana με την λεζάντα: «Κάνε retweet μόλις το δεις» και φυσικά έγινε viral, αν και κάποιοι παραδέχτηκαν ότι δεν εντόπισαν τι ήταν αυτό που προκάλεσε όλη αυτή τη φασαρία.

Πίσω από την νεαρή γυναίκα, που κάθεται σε ένα τραπέζι φορώντας τζιν σορτσάκι και ένα λευκό μπλουζάκι, είναι μια σαφής εικόνα ενός διαμερίσματος όπου ένα ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει κάποια βραδινή διασκέδαση.

Οι σιλουέτες του ζευγαριού διακρίνονται καθαρά στο δωμάτιο με τον χαμηλό φωτισμό σε μια καυτή στάση.

Παρόλο που δεν είναι σαφές που τραβήχτηκε η φωτογραφία ή αν έχει γίνει χρήση του Photoshop, σίγουρα κέντρισε την περιέργεια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Retweet when you see it pic.twitter.com/8mCSiJJIE3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ selfie νεαρή γυναίκα ζευγάρι σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ